Een warm welkom aan de deur!

Je welkom voelen begint al bij de entree. Of je nu vrienden thuis ontvangt of klanten in de winkel. Wij hebben diverse mogelijkheden om met behulp van een deurmat je gasten een warm welkom te heten. Bij Takaroo kun je een deurmat uit ons assortiment kiezen of een eigen ontwerp (laten) maken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden die wij ontworpen hebben voor onder andere Primera, Apotheek Walenburg, restaurant Beymen, naaiatelier Tailor & Stylist en bureau A&B Consultants.

Speciale Corona Covid19 deurmatten

Het is een rare tijd waarin we leven met de tijdelijke 1,5 meter afstand. Om je klanten in een winkel of de leerlingen op school aan de 1,5 meter afstand en handen wassen te herinneren, hebben we speciale Corona Covid 19 matten in ons assortiment opgenomen. Deze deurmatten hebben dus een extra functie naast het vuil opvangen.

Wat vind je zoal bij Takaroo?

Bij Takaroo zijn er drie mogelijkheden om een deurmat te bestellen: uit ons assortiment, via de ontwerptool of door ons een ontwerp te laten maken. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vind je hieronder.

Kies uit ons assortiment

Wij hebben diverse ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Een ker per kwartaal krijgen we nieuwe modellen binnen.

Maak een ontwerp met de ontwerptool

Met onze ontwerptool ontwerp je in drie gemakkelijke stappen een eigen deur- of logomat. Eenvoudig, leuk en persoonlijk. 

Laat ons een ontwerp maken

Geef je wensen door en wij maken een ontwerp voor jou. Voor € 50 (incl. btw) heb jij jouw persoonlijke ontwerp in huis. 

Wil je liever zelf een eigen ontwerp aanleveren? Ook dat is mogelijk! Stuur ons een mail zodat wij je de specificaties kunnen sturen.

Neem contact
met ons op

(+31) 6 86103616
Email: hello{at}takaroo.nl

Zijn wij even niet telefonisch bereikbaar? Stuur dan alsjeblieft een WhatsApp of een sms. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.